40+ Chaletpark voor rust en privacy. Putsebaan 30, Huijbergen. Tel. 0164-642359

Logo Staartseduinen

Chalet of Stacaravan

 

Natuurlijk zijn wij blij dat u overweegt te gaan recreëren op ons chaletpark. Op het park is een breed scala aan verschillende chalets en stacaravans te vinden. Voordat u overgaat tot de koop van een chalet of stacaravan dient u altijd vooraf een gesprek te hebben met de eigenaar van het het park. In dit gesprek kunnen we kennis maken en uitleg geven over de geldende regels van het park. Regelmatig staan er chalets te koop. Voor het huidige aanbod kijkt u op de ''te koop'' pagina. Het is natuurlijk ook mogelijk om een nieuw chalet te plaatsen op een leeg preceel.

Hoe het plaatsen van een nieuw chalet in zijn werk gaat, leest u hier: 

Toercaravan of tent

 

Wanneer u bij ons komt kamperen, is het verstandig om van te voren even te bellen zodat u gegarandeerd bent van een plaats op het toerveld. Daarnaast is er een beperkt aantal privépercelen beschikbaar. Het park heeft een fris toiletgebouw en is ook voorzien van een wasmachine, droger en chemische stortbak. Tijdens uw verblijf kunt u tevens kosteloos gebruik maken van ons wifinetwerk. Honden zijn ook van harte welkom op het park!

Blokhut

 

Deze blokhut is ingericht voor 2 personen en is voorzien van een eenvoudig keukentje, een koelkast, een televisie en verwarming. Voor dekbedden, kussens en beddengoed moet u zelf zorgen. Op het perceel is een picknicktafel aanwezig zodat u heerlijk buiten kunt zitten. De blokhut staat vlakbij het toiletgebouw waar u ook in de winter gebruik van kunt maken. Het is verstandig om de blokhut van te voren te reserveren. U kunt de blokhut alleen voor langere periodes huren.

Benieuwd geworden naar onze tarieven en prijslijst?